dimecres, 13 d’abril del 2016

App Inventor

App inventor

L'app inventor es una web que ens permet a traves de la compta de gmail poder dissenyar una app operativa totalment al nostre gust.
Ens ho permet a traves d'eines com per exemple:Button,Lavel,Canavas etc....





Per entrar a l'app Inventor pulsa AQUI



Ara os explicaré els meus projectes:
HelloPur
Amb aquesta app es pot fer que cuan toquis la imatge soni el so definit.
En la imatge dels blocks es pot veure que cuan apretes el boto de la imatge soni el so que has definit i vibri

    


Paint pot
Aquesta App permet pintar dels colors que vulguis la imatge seleccionada i a mes es pot seleccionar la mida en la que fas els punts quan pulses.Els colors i la imatge de fons es poden definir al teu gust desde l'apartat de Blocks

En els Blocks podem veure com esta dissenyat,podem veure per exemple que cuan el boto vermell es polsat el color que pintem passa a ser rosa.Tambe es veuen les funcions de pulsar i que la mida sigui mes gran.I tambe esta el boto WIPE que serveix per a netejar la imatge.



MoleMash
Aquesta aplicacio es per a poder jugar al tipic joc de donarli a l'objecte mentres aquest es mou  i es van contant les vegades a les que hi dones.Tambe es pot donar a RESET per a tornar a començar.



A la part dels blocks podem veure com cuan dones al boto de reset la puntuacio es torna 0.I tambe que cuan toques la imatgesprit que en aquest cas es el talp,vibra el dispositiu i et compta un punt.
 Pong
El Pong es una App que serveix per a jugar a un joc en el que una pilota va rebotant per la pantalla i amb l'us d'una raqueta no pots deixar que toqui la part inferior,cada cop que dones a la pilota conta com un punt.







A l'apartat de blocks podem veure com a Canavas1 dragged image sprite gets x o sigui que es comença a deslliçar.També el botó RESET permet que la puntuació torni a 0 i la pilota a dalt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada